Därför ska tryggheten försvaras. Malmö är kriminellt utsatt. Många saknar jobb. Skolresultaten är dåliga. Gängkriminalitet får fäste, otryggheten och hedersförtrycket växer. Polisen är underbemannad och har ingen möjlighet att vara på plats överallt, samtidigt. Malmö kan bättre.

1.Anställ 100 lokala ordningsvakter. Garantera frihet och trygghet på våra gator & torg, samtidigt som vi ger polisen mer resurser och bättre arbetsvillkor.

2. Anställ kommunal samordnare mot extremism. Våldsbejakande islamism måste bekämpas på alla fronter.

3. Stötta organisationer som bekämpar hederskultur. Förtryck mot kvinnor och HBTQ-personer hör inte hemma i Malmö eller Sverige. Vi ska stå upp för våra liberala värderingar.

Följ gärna min facebooksida där du kan följa mitt arbete i riksdagen för ett starkare försvar.

Tycker du också Malmö kan bättre? Rösta på Liberalerna den 9 september!

Vill du läsa mer om vår politik för ett bättre Malmö? Ladda ner vårt kommunpolitiska handlingsprogram här! (KPH 2018- 2022)

Vår politik

En riktigt bra skola för alla barn, och en integrationspolitik som både ställer krav och skapar möjligheter. Svårare än så behöver det inte vara att kliva in i framtiden.

ALLT BÖRJAR MED EN BRA SKOLA
INTEGRATIONSPOLITIK SOM MINSKAR KLYFTORNA
FRAMTIDEN ÄR LIBERAL

 

No response

Vill du veta mer om vår politik eller ha kontakt med Liberalerna där du bor? Lämna din e-postadress här, så hör vi av oss.

Vi använder din adress enbart för att skicka information om Liberalerna. Läs mer här.